Intersquash Club

Vår klubb Intersquash Club är med sina 10 lag-SM guld utan tvekan en av Sveriges mest framstående squashklubbar. Genom att erbjuda enastående träningsmöjligheter, professionell coaching och en stark gemenskap har klubben skapat en plattform för sina medlemmar att nå sina fulla potentialer och skapa varaktig framgång både på och utanför squashbanan.

Juniorträning

Juniorerna erbjuds träning vid ett flertal tillfällen i veckan primärt torsdagar och söndagar. Vi erbjuder träning både privat samt i grupp.

Singelliga

Utmana andra spelare i hallens singelliga och få möjlighet att hitta spelare på din egen nivå.
Varje omgång startar alltid den första varje månad och håller på till den sista. Man hamnar i ett gruppspel med 3-4 andra spelare och bokar själv in matcherna. Efter varje omgång flyttas spelaren som vinner poolen upp en division och spelaren som kommer sist flyttas ned en division.

Stockholm City Squash

Var med i vår lagserie som spelas varje måndag kväll 20.30 på Roslagshallen. Serien startar i september och håller på fram tills juni. Varje lag består av 2-3 spelare som spelar 4 singelmatcher. I dagsläget finns 2 divisioner- men vi vill gärna ha fler lag för kommande säsong!

För mer information kontakta oss på info@roslagshallen.se.

Damträning

Varje måndag kl 19.00 på kungliga tennishallen. Vår tränare Joel är på plats och håller i träningen. Alla nivåer är välkomna och träningen ingår i medlemskapet fulltid och premium.

Klubbkväll

Varje tisdag och torsdag arrangerar vi medlemskvällar på Kungliga Tennishallen mellan 20.00-22.00. Detta är helt gratis för medlemmar och ingår i medlemskapet premium. Medlemmar samlas under dessa kvällar och spelar massvis med matcher! Detta är ett perfekt tillfälle att lära känna nya medspelare för framtiden!

KM

Vi arrangerar varje säsong ett klubbmästerskap för våra medlemmar.

Lektion med tränare

849:-/45 min.
Gäller för 1 person. Del av banhyra tillkommer.

Vår huvudtränare på plats är Joel Viksten. Joel är 28 år gammal och har legat i Sverigetoppen de senaste fem åren. Bland annat har han vunnit 5 lag SM-Guld med Intersquash Club och representerat landslaget vid 3 Europamästerskap. Dessutom har Joel gått internationella förbundets level 3 utbildning och har i flera år varit förbundskapten för juniorer. Passa på att förbättra ditt spel! Joel är primärt tillgänglig för lektioner på måndagar och tisdagar.

Squashkurser

Joel ger också grupplektioner som är 1 tillfälle i veckan i 4 veckor.

Kostnad: 800 kr / person.

Nästa avancerade grupp startar 26/2 och nästa nybörjarkurs startar 28/2.

Kontakta receptionen för mer information

info@roslagshallen.se